Ahoj Terčo.
Nejdřív ti chci pogratulovat k pěknému metříku - jsi šikulka.
Tak koukám

, že máme téměř shodné vstupní údaje

Jo, jo, došly jsme daleko, ale teď už to změníme, viď
Po mně chtěl pan dr. Melechovský, abych před operací zhubla 10 kg, jinak by mě prý musel kvůli zhubnutí hospitalizovat na 14 dní.

A protože to jsem nechtěla, a protože jsem operaci moc chtěla a protože se mi termín posunul, nakonec jsem do operace zhubla 20 kg a vše pak proběhlo bez problémů. Je ale fakt, že mi k tomu kromě diety na 1000 kcal denně určitě pomohla i Meridie, kterou jsem brala.
Já ale věřím, že ani ty neházíš flintu do žita a že to taky dokážeš (však už ti beruška na žebříčku pěkně popolezla

). Dieta je zpočátku těžká, ale po třech dnech jsem přestala mít hlad a později jsem (proti správným zásadám

) dokonce vynechávala svačiny, protože jsem prostě neměla hlad.
Myslím, že jsem to dokázala i proto, že operace pro mě byla velkou motivací a když už jsem jednou byla v ISCARE, nechtěla jsem couvnout.
Píšu ti to všechno proto, abys viděla, že i větší nadváha se dá postupně zvládnout, aby ses nevzdávala svého snu, ale abys naopak udělala vše pro jejho splnění.
Přeji ti hodně zdraví, trpělivosti a pevné vůle.
Ahoj Gábina