fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 22 črc 2025 06:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2007 07:24 

Napsala jsi to krásně, moc Ti blahopřeji k operaci, koukám,že kilečka Ti jdou dolů, to Ti moc přeji a jsem ráda, že jsi v pohodě a v pořádku.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2007 09:45 

Lecramka : připojuji se k Taky 10 :wink: :D
a doufám, že nás budeš o vše informovat...alespoň nás co čekájí a jsou zvědvé an bezprostřední dojmy :lol:

Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 říj 2007 09:57 

Děkuji holky ale ono to opravdu chce se navzájem povzbuzovat a pochopitelně si nehrát na nadpřirozené bytosti a přiznat si občas nějakou tu slabinku. A když už ji třeba nepřiznáme doma nebo u kamarádek tak ji můžeme přiznat tady. Nejde o to si už nikdy nedopřát, jde o to zhubnout a stát se gurmánem - užívat si jídlo, to malinké množství si upravit tak aby lahodilo oku i chuťovým pohárku a pak hezky pomalu a s požitkem baštit... Ono to půjde!!!!

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2007 09:25 

Jasně že to půjde a dohromady to všichni určitě zvládnem...věřím tomu, ta podpora tady moc pomáhá.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 lis 2007 23:03 

Ahoj, ja jsem Marie vsichni pratele mi rikaji beruska. Je mi cerstve 23. Mam jedenacti mesicni holcicku Kristynku. Jsem z Ostravy, ale momentalne zijeme z manzelem pobliz Dublinu. Tak nejak pribirat jsem zacala asi pul roku po svatbe. To je pred tremi lety. Moje puvodni vaha byla asi 65 kg a nyni je 120 :cry: a stale pomalu stoupa. Merim 180 cm. Boli me kycle a mam nakruplou stydkou kost tak ani nemuzu mit dostatek pohybu. Zkousela jsem Xenikal i Meridii. Bez uspechu. Diety typu nejist, nebo jist minimalne, nebo jen zeleninu, nebo pocitat si kilojouly bez uspechu. Nevim co delam spatne. Tak jsem se upnula k bandazi. No ale nevim jestli mam dost vysoky BMI.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 lis 2007 00:03 

beruško i když tvoje BMI nedosahuje takových čísel jako některých z nás, tak máš zdravotní problémy, které ti naznačují že je čas něco s tím udělat, a navíc když chceš brzo otěhotnět. Myslím, že už v koutku duše si stejně rozhodnuta s tím něco udělat a jestli potřebuješ jen ujistit zda děláš správně, myslím, že úspěchy zdejších hubnoucích děvčat mluví za vše. mě osobně operace teprve čeká, ale právě děvčata z fora mi pomohly k tomu abych se rozhodla se sebou něco udělat. držím ti palce ať už se rozhodneš jakkoliv.
PS gratuluji k tvé malé šikuce.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 lis 2007 02:31 

Ahojky Beruško, vítám Tě moc mezi námi....i když nemáš BMI přes 40, tak pokud máš problémy/ a že se u silnějších vždy najdou :lol: :lol: /, tak neváhej, nenechávej svou váhu stoupat, jsi ještě mladá a něco s tím začni dělat, pokud jsi měla před těhotenstvím normální váhu a teď čím dál víc tloustneš, zkus bandáž, je to jen berlička, ale mě pomohla, stejně jak všichni z tohoto fora, choď víc, získávej informace a třeba se rozhodneš. Čím víc budeš čekat, tím je to horší...mluvím jen za sebe a z vlastní zkušennosti...jsem ráda, že mám po operaci, že mi jdou kila tak pěkně dolů, ale největší podíl na tom mají lidi z tohoto fora, byli a jsou pro mě inspirací, motivací, získávám u nich informace, předáváme si zkušennosti, rady, pocity, držíme se nad vodou, když je člověku nejhůř a má pocit, že už to nepůjde...jsem jim všem moc vděčná...pokud máš otázky, ptej se a hodně čti. Ráda Tě tu zase uvidím,každý člověk je pro nás přínosem.... :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 lis 2007 14:41 

be-rus-ka vítej mezi námi :wink: :wink: tvoje BMI je 37,04 to znamená, že pokud máš již nějaké zdravotní problémy, tak by nebyl problém provést bandáž žaludku :lol: :lol: píšeš, že pocházíš z Ostravy a nyní žiješ v Dublinu, záleží, kde by jsi chtěla podstoupit operaci, pokud u nás a platíš si pojištění, tak by nebyl problém, operace je plně hrazena ZP. Je zde několik nemocnic, které operace provádějí, to by sis již musela vybrat sama :wink: :wink: pokud ti váha stále jde nahoru, tak neváhej a co nejrychleji jednej :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 lis 2007 22:43 

Ahoj BE-RUŠ-KO,:-D:-D vítej mezi námi. První krok už jsi uděla a to, že jsi mezi nás vztoupila i přesto, že jsi od nás tak vzdálená. Musíš myslet trochu dopředu. Kristynka, Tě bude potřebovat zdravou a hlavně čilou. Tak neváhej a začni něco podnikat. Když budeš pročítat forum, postupně dostaneš odpovědi na všechny Tvé otázky. Všechny jsme začínaly pročítáním fora. A i kdyby si snad potřebovala z něčím poradit, vždycky se některá z nás najde, která odpoví a poradí. Tak směle vpřed. Držím palečky, ať se rozhodneš správně.:-D:-D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 lis 2007 23:29 

Boubelko, napsala jsi to moc pěkně :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 lis 2007 10:55 

Vsechny vam dekuji za krasne privitani. Jste super. Taky myslim na to zdravi, protoze neni normalni, ze je mi 23 a mam vysoky tlak a bolesti kloubu a zad. :lol: Navic bych chtela aby me Kristynka znala jako stihlou. Ja vim zni to blbe, ale muj zivot je ted neuplny, i kdyz mam vse co jsem si kdy prala. Stydim se chodit mezi lidi nechci se fotit, nejsem schopna sehnat pekne obleceni.

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 lis 2007 17:00 

BE-RUŠ-KO,nic není blbé. Tady Tě nikdo soudit nebude, ani se na Tebe nebude dívat zkrz prsty. My totiž měly stejný problém jako Ty a tím je OBEZITA. Stranit se lidí, nesehnat na sebe oblečení a fotit už vůbec ne, to taky byly mé noční můry. Z velikosti 62 skočit na velikost 52, to si vůbec nedovedeš představit tu šílenou radost. Výkřiky radostí z kabinky při zkoušení v obchodě. Tohle můžeš také zažívat, když do toho půjdeš.Takže neváhej a jdi do toho. Mimochodem Kristynka je hezoučká holčička. :lol: :wink: :lol:

TAKY10- napsala jsem to srdcem. Všechny jsme tady začínaly, měly ostych a trochu strach. Tak jsem si jen vzpoměla na svůj začátek,jak jsem se cítila a jak jste mi pomohly. A podpora ostatních je mnohdy moc důležitá a tady to funguje PERFEKTNĚ.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 lis 2007 19:32 

be-rus-ko ahoj, vítám tě tu. :lol: Souhlasím naprosto se vším, co už bylo napsáno. Choď si sem číst, v případě potřeby se ptej, sbírej informace. :idea: Jsi ještě mlaďoučká a tak si nenech váhou kazit nejlepší období svého života, jako jsem to tak dlouho dělala já :oops: :oops: :oops: Do roka či dvou z tebe může být úplně jiný člověk plný energie a optimismu. :P Od té doby, co sem chodím, jsem se naučila usmívat se na sebe v zrcadle :oops: , fotím se o 106, aby se mnou mohli ostatní sdílet moji radost z hubnutí, zase se dokážu bavit mezi lidmi. :wink: Ani zdaleka nejsem ještě "za vodou", ale už jsem jiná, než jsem byla na jaře. A doufám, že na jaře bude zas o trochu dál než jsem teď, na podzim. 8) A myslím, že tak to tu máme všichni. :arrow: Už se tolik nebojíme dnů příštích, ale těšíme se, co nám přinesou. :) A rádi to s tebou budeme sdílet. :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 lis 2007 19:46 

Přesně tak, ty pocity, co popsala Boubelka i Gábina vše vystihují a já taky kdysi nepatřila k výjimkám...teď se těším z každého kilča dole a jsem ráda, že jsou tu tak super lidičky. :lol: :lol:

Předmět příspěvku: čekatelka
PříspěvekNapsal: 07 lis 2007 01:55 

:oops: Ahojky,jsem tu nová,jsem před vstupní kontrolou v ISCARE na bandáž žaludku.Moc toho o tom nevím ale jdu do toho.Je to snad poslední naděje shodit.Vyzkoušela jsem tolik diet,léků a nic nebo jojoefekt.Mám 106kg,jsem diabetik na inzulínu(4xdenně) a k tomu nemoci patříci k diabetikovi.Je mi 59 let a ráda bych byla alespoň chvilku pěkná holka bez bolesti nohou a zad,se sníženým cukrem a tlakem,zkrátka čupr babka.
Blahopřeji všem co to mají za sebou a kilíčka dole a ty co to čeká ať se nebojí jako já.Chvilku to trvalo,oplakala jsem dobroty které nebudu smět ,nebo jen na špičku nože a nyní vzhůru do toho,už mám vyhlídnuté oblečeníčko.Věřím ,že vše vyjde a budu moci tento zákrok podstoupit,slyšela jsem na to samou chválu.Tak zatím ahojky držím Vám i sobě palečky a možná se sejdem v Praze. :arrow:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina