Ahojte! Jsem tu nová. Dalo by se tedy říct. Hodně dlouho, už z dob před operací jsem toto forum sledovala, ale vždy jsem se bála zaregistrovat, ale dneska jsem se tedy konečně rozhodla do toho jít... protože proč ne, že.
Na resekci žaludku jsem byla 28. února kdy jsem vážila 130kg. Celkem mazec no. Zatím musím říct. že jsem opravdu překvapená, jak to funguje.... Dneska vážím 104kg, což je nějakých 26kg dole za 3 měsíce. Vždy když vidím, že se ta cifra zase pohnula dolů, tak prostě nechápu.... Moc jsem tomu ze začátku nevěřila, ale celý svůj život jsem žila s obezitou a chtěla jsem konečně něco udělat, abych se konečně sama se sebou cítila spokojeně. Musím říct, že tedy když se na sebe dívám, tak moc velký rozdíl nevidím, ale když si zkouším oblečení, tak vidím fakt velké rozdíly. Když nakupuji oblečení, tak jsem šla s velikostí 48/50 vršku dolů na 46. U kalhot jsem šla z velikost 52 na 46, což je fakt úžasný. Dneska jsem si dokonce splnila svůj dlouhodobý sen a koupila si koženkové lesklé kalhoty a sedí fakt dobře a nevypadám v nich jak vypasený hroch. Osobně chci ještě aspoň 19-24kg zhubnout, na nějakých 80-85kg. Doufám, že to ještě půjde, protože se fakt bojím toho dne kdy se to začne zpomalovat a nebo se to úplně zpomalí a já budu fůrt vážit metrák.