Ahoj všem,
nejsem zde úplně nováčkem, už jsem zavítala na podzim 2015. Tenkrát už jsem měla termín operace v Praze (ÚVN), ale sešlo z ní, protože mi našli na poslední chvíli vřed. Bohužel jsem pak nastupovala od února po mateřské do práce, takže jsem operaci odložila.
Teď jsem ve fázi, že mám všechny žádanky, doporučení a 13. března mám jít za prof. Kasalickým do indikační ambulance. Můj dotaz se ale týká Helicobakterií. Chci se zeptat, zda je tu někdo, kdo má problém s těmito bakteriemi. Mám je opakovaně pozitivní. Naposledy jsem byla na fibroskopii v listopadu, žaludek dobrý, ale HB pozitivní. Prošla jsem antibiotikovou léčbou a dnes po kontrolním testu mi bylo sděleno, že HB jsou stále a nebo zase pozitivní. Prý slabě ,nic mi není, problémy nemám. Jsem naštvaná, nevím, proč mi antibiotika nezabírají. V pondělí jdu za gastroenterologem a dozvím se, co bude dál. Zřejmě mi dají zase ATB. Mám ale strach, co na to prof. Kasalický. Asi mám oprávněné obavy, že přítomnost HB je kontraindikace k bariatrické operaci? Víte o tom někdo něco? Nebo máte dokonce zkušenost?
Děkuju z odpovědi a hezký den.
_________________ Majda 38 let 170cm/120kg 2 děti[/color]
TUBU v ÚVN Praha 26. 4. 2017 120kg 15. 7. JSEM DOCENTKOU!!! Srpen 2017 - 28kg Říjen 2017 - 35kg 85kg Leden 2018 Už mi to stačí! 75kg Únor 2018 73kg .............................................................................................................. podzim 2018 - plastika břicha
Naposledy upravil euryanta dne 12 bře 2017 10:16, celkově upraveno 1
|