fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 23 črc 2025 14:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 pro 2007 20:27 

Ahoj Zito, blahopřeji Ti k termínu operace. A kde budeš operovaná??? Nemáš se čeho bát, vážně...já vím, teď se mi to mluví, asi každá z nás měla strach, ale je to operace jako každá jiná a já se bojím i braní krve a můžu říct, že jsem byla v pohodě. Neměnila bych a jsem ráda, že jsem se tak dobře rozhodla, mám radost z každého kila, které je dole a po letech si koupit něco v normálním obchodě je pro mě zázrak. Držím Ti palečky a neboj, uvidíš, že nebudeš litovat.

Předmět příspěvku: pro delfa
PříspěvekNapsal: 21 pro 2007 07:36 

Ahoj Delfa- moc tě tu vítám s gratuluju k rozhodnutí :lol:
Taky nevím, jak to bude od nového roku, ale standardně platilo, že pojišťovna operaci hradí pokud je BMI vyšší než 40 automaticky- ale taky bych se radši zeptala. Já jsem tedy byla nejdřív (než jsem byla vyslána do ISCARE) u pana docenta Svačiny na Karláku na poliklinice- je to VÝBORNÝ chlap- moc jsem se styděla tam jít, ale on byl opravdu hodně v pohodě, vše mi vysvětlil a rovnou poslal na kolečko vyšetření do ISCARE. Takže 19.1. jsem byla poprvé u něj a 19.3. mě operovali :lol: takže fofr :lol: :lol: :lol: a jsem za to moc ráda- nesnáším čekání :lol:

Předmět příspěvku: pro Zitu
PříspěvekNapsal: 21 pro 2007 07:46 

Ahojky Zito, taky tě moc vítám :lol: Ničeho se neboj- chce to o tom hodně mluvit, ať už s doktorem, nebo s lidmi- najít si spostu informací a cítit se zorientovaná v tom, o čem to celé je- nejhorší jsou nezodpovězené otázky a obavy- ty tě pak děsí- takže hezky si o tom všechno zjisti a když tě cokoliv napadne, tak se ptej a ptej a uvidíš, že ti bude líp :lol: já jsem se víc těšila než bála- a to se nenechám píchnout ani do prstu na krevní obraz- protože z toho pak nic nemám- ale na tohle jsem se tešila strašně- protože jsem věděla, že mi to změní život- a napořád :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 pro 2007 00:44 

Dobrý den, jsem nováček, a chtěla bych se podělit o svoje skušenosti. Všichni mluvíte jenom o ISCARE, já jsem si nechala udělat bandáž v nemocnici ve Velkém Meziříčí u Dr. Šimoníka. Je to úžasný člověk, první lékař který neměl připomínky k mojí váze, chová se prostě lidsky a nemluví o tom že něco MUSÍM. Nemocnice Sv.Zdislavy je velmi útulná a personál vstřícný. Bandáž jsem si nechala udělat 2.4.2007. Doposud jsem zhubla 32 kg a jsem na sebe opravdu hrdá. Je pravda že se s tím nadřu, ale co je dneska zadarmo. Chtěla bych povzbudit všechny co o tom uvažují nebo na operaci jdou. Je to naprosto jedinečný pocit když jdete do obchodu a koupíte si oblečení o 2-3 velikosti menší, nebo jak vám okolí říká jak jste dobré, že tak hubnete. Takže do toho jděte. Ale po operaci je opravdu nutné změnit stravovací návyky a totálně překopat jídelníček. Je to prostě o ukázněnosti. A zvládám v pohodě i vánoce, a to jsem napekla 21 druhů cukroví.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 pro 2007 08:19 

Alenko Jančová děkuji za podporu jsem čekatelka,a mám někdy pocit,jestli nedělám blbost .Ale tohle mi dělá dobře.Dík a gratuluji ti.

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 pro 2007 11:43 

Alenko Jančová ,vítám tě mezi námi a hlavně ti gratuluji k tak pěknému úbytku :P :lol:

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 pro 2007 13:51 

Alenko Jančová, taky Tě vítám mezi námi a blahopřeji, jak pěkně Ti to jde...jo Vánoce mi dávají zabrat a fakt je to o té kázni...musím se sakra krotit a hlídat, nemám hlad, jen chutě a pořád bych uždibovala a to je to nejhorší...držím sobě i všem palečky, jsme holčiny šikovné a tak to zvládnem :lol: Veselé Vánoce

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 pro 2007 14:58 

Ahoj lidičky :lol: :lol: :lol:
Zdravím vás všechny po Vánocích, ale stíhám to ještě před Novým rokem :wink:
Konečně zase můžu mezi vás a tak se budu snažit co nejrychleji vše dočíst. :roll: Už asi týden nehubnu, ale považuji za úspěch, že to nejde ani nahoru. Budu šťastná, když to tak vydrží do Nového roku a pak se snad vše vrátí do normálních kolejí (žádné permanentní návštěvy a slavení, čas na sport a také na nějakou tu práci :wink: :lol: )
Mějte se pěkně, užívejte si vánoční pohodu a přátelská setkání a váhou se netrapte - ať máme téma na novoroční předsevzetí :wink: :lol: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 pro 2007 23:55 

Ahojky všichni moc milí a moc odvážní!
Jsem tady nováček tak asi se nejdříve trošku představím. Jsem tlustá čili obézní asi od 4 let /teď je mi 34/ a bojuju s tím neustále, dieta, cvičení a přejídání. Zhubnutí a zase přibírání prostě děs. Začátkem prosince jsem se na sebe naštvala a objednala se do ISCARE a paní doktorka Šrámková ihned rozhodla, že vzhledem k mému neustálému jo-jo efektu bude nejlepší bandáž. Byla jsem zdrcená, ale poradila mi ať se podívám na tenhle web a musím říct, že už jsem se uklidnila a půjdu 4.1.2008 na vyšetření k chirurgovi docela ráda.
Za týden jsem přečetla skoro všechno co jste tu napsali a musím říct, že jste všichni opravdu báječní a odvážní a jste skvělá parta. Díky za všechny velmi cenné informace...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2007 00:18 

Venu - vítám Tě mezi námi a věř že v takovém skvělém kolektivu jaký se zde vytvořil se Ti bude hubnout úžasně. Bandáže se neboj a věř že Ti začne nový život. Já když váhala zda do toho jít nebo ne, tak jsem mluvila s kolegou který na tom byl asi před sedmi lety a ten mi řekl skvělou větu: Běž na to, budeš mít ze sebe radost. Jsem dva měsíce po operaci a je to tak - radost mám - a věřím že ji brzy budeš mít i ty. Držím palečky.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2007 00:59 

Ahoj Venu vítám tě mezi námi ,a držím palečky ať ti vyšetření dobře dopadne .Jinak je pravdou že když si člověk čte tohle forum - je to pohlazení po duši,protože jsme vlastně všichni na jedné lodi :P :P :P Tak ať se ti tu s námi líbí :P :lol: :P :lol: :!: :!:

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2007 11:33 

Ahoj Venu...taky Tě zde ráda přivítám, ani nevím, co bych dopsala, protože holky to už za mě napsaly...jsem ráda, že jsi se rozhodla do toho jít a uvidíš, že nebudeš litovat, navíc jsou tu fakt báječní lidé se stejným problémem, kteří Tě podrží a podpoří, když to člověk potřebuje a když vidíš, že na to nejsi sama, že je nás takových víc, hned je člověku lépe, věř mi, že i já jsem měla pochybnosti a kdo né :lol: ??? Ale zde na foru jsem taky získala jak informace, tak i hlavně odvahu. Moc Ti to přeji, ať všechny vyšetření dopadnou dobře a uvidíš, že příští rok na silvestra se za uplynulým rokem ohlédneš a budeš spokojená, tomu věřím. Hezkého silvestra a vstup do nového roku tobě i všem tady přeje Martina :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 pro 2007 16:24 

Ahojky holky, díky moc za skvělé přivítání.
Přeji všem krásného Silvestra a hodně zdraví, štěstí a splněných přání /a to nejen o těch kilech/ v celém novém roce.
Pa Venu :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 led 2008 17:00 

Ahojky Venu vítám Tě tu mezi námi,ať se Ti podaří co jsi si zamanula.Palečky budu držet i já.Zdenka

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 led 2008 17:35 

Ahojky Zdenkaa 1 i tobě moc děkuji za přivítání a za držení palců. Koukám, že jsi z Teplic jako moje nejlepší kámoška Jana... Měj se krásně Va venu

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina