fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 črc 2025 01:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Bandáž???
PříspěvekNapsal: 25 led 2008 03:04 

Ahoj všichni, s tloušťkou se potýkám snad od narození. (muž nyní 30 let)
V období končící puberty se mi podařilo zhubnout na 95kg. Ale protože jsem vždy velmi rád jedl, baštil a později žral, začal jsem opět zdárně nabývat. Nejlépe se mi začalo "dařit" po svatbě a má váha letěla jak raketa. Ne že by mě to bavilo, na to, že se měním v hromadu sádla sem myslel poměrně často. Bylo však jednodušší zahnat černé myšlenky dávkou něčeho dobrého.
Loni se ručička na váze zastavila někde u čísla 180. (nebo tak nějak) Nebyl jsem schopný vyjít po schodech ani do druhého patra, abych se nezafuněl jak lokomotiva. Další problém s oblečením- ten jsem řešil za pomoci obchodů s velikostmi xxxxxl, ale i tam jsem se dostával k horní hranici obrvelikostí.
A já se opravdu chtěl měnit. Jenže jak do toho? Pár pokusů jsem uskutečnil a mnohým nemusím vysvětlovat, že zbytečně. Zdarvá strava mi moc neříkala a představa syrové zeleniny ve mě vyvolávala noční můry. Myslel jsem, že nemám žádnou vůli. potom jsem narazil na vaše fórum a myslel že jsem v ráji. Jasně nechám si "ufiknout" žaludek a bude.
A opravdu jsem se s tou myšlenkou na bandáž začal vážně zabývat a dával dokupy informace.
Zlom. Stačilo jedno náhodné změření tlaku (220/150) a bylo mi jasný, že vypadat jako neustále se potící BIG BEN je v porovnání s tím, že se nedožiju ani maturity vlastní dcery prkotina. Hned druhý den jsem dostal prášky na tlak, a k večeři si udělal zeleninový salát. Došlo mi taky, že se s dcerkou někdy chci taky podívat do kina, na koupaliště, nebo projet na kole. Stačila jedna noc a já si to konečně přerovnal v hlavě. To nechce dietu, to chce změnit celý životní styl a natrvalo. Hlavně nespěchat, když můžu 30let tloustnout můžu i 30let hubnout.
Zatím se daří i bez "berliček". Za 9 měsíců mám asi o 32cm v pase méně a váha je pod 150 kg. nevážím se, není to pro mě rozhodující. A je to SUPER! Nepotím se jak vrata od chlíva, schody do 4 patra vyběhnu bez zadýchání a řeší opět starosti se šatníkem. Všechno mi je velký (kdyby měl někdo zájem).
Myslel jsem že vše je o vůli a podobně. Není to pravda. Je to motivu, a ten musí být opravdu silný. nakonec jsem rád, že jsem bandáž nestihl. Když mám jednou za čas totiž chuť na řízek, tak si ho dám. Kuřecí, skoro nasucho a jen se zeleninou.
Jste tu první komu jsem to kdy takhle pověděl. Ale i Vy jste přispěli k tomu, že jsem se nakonec rozhodl změnit.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 led 2008 07:44 

Ahoj Hoboken- tak tu moctivaci tí závidím- na mě to ale nějak nezabírá- možná je to tím, že ještě nemám děti...každopádně ti gratuluju a přeju moc úspěchů. Klidně s námi na tomto fóru zůstaň, Trixl také nemá bandáž a stejně je to naše velká kamarádka :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 led 2008 08:25 

Hobokene gratuluji, ale není pravda, že k motivaci nepotřebuješ pevnou vůli. Je vidět, že jí máš a jako berlička slouží motivace. Přeji ti, abys vydržel a nesešel z cesty. Je nás mnoho, co shodilo mnoho desítek kil, ale potom stačila maličkost a člověk se vrátil do starých kolejí. Přeji ti do dalšího boje mnoho sil a velmi silnou motivaci.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 led 2008 09:48 

Hoboken to jsi napsal moc hezky.. Mojí motivací taky byla moje dcera, nechci jí okrást o zážitky jenom proto že jsem tlustá a spousty věcí tudíž neschopná.. Moc ti držím palce a určitě informuj, jak pokračuješ..

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 led 2008 10:04 

Keisho, vidím, že jedeš jako drak, tak jen tak dál.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 led 2008 11:49 

Hobokene...vítám Tě mezi námi....gratuluji Ti již ke shozeným kilům a přeji ať Ti to jde takto dál....Tvá zpověď byla krásná a upřímná, toho si vážím....málokterý chlap by to tak asi napsal...i když jednodušší je to napsat, než říct......jak jsi sám psal, jsme první, komu to svěřuješ a to je super...i o tomto forum je a jsme rádi., že pomáhá a inspiruje...psal jsi, že jsi měl motivaci, ale opravdu, bez pevné vůle by jsi to nedokázal, myslím, že obojího je zapotřebí. Jsme rádi, že jsi mezi námi...potřebovalo by to tu více mužů, ale asi je jich málo, co svůj vzhled opravdu řeší....no jo, to jsme my ženy...myslíme si, že jen my jsme nedokonalé....ono to tak sice není, ale na tlustého chlapa se nikdo nedívá zkrs prsty, ale na ženy ano....muže většinou k dietě přiměje až zdravotní problém, ženy se pokoušejí pořád, ať s velkým či malým úspěchem....tak Ti přeji mnoho úspěchů a doufám, že nás budeš informovat, jak pokračuješ.Hezký den přeje Martina

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 led 2008 12:55 

HOBOKEN: jsi úžasnej a musíš být na sebe i náležitě pyšnej - a věř že oprávněně. Ona teorie je jedna věc - tu známe všichni - ale praxe - prostě opravdu se do toho opřít - to je věc jiná. Ono se říká že obezita je nemoc a je velmi těžké nad ní vyhrát a já si myslím že ty jsi na velmi dobré cestě.... nejen že se jako hezký štíhlý muž dočkáš té maturity ale udělal jsi hrozně moc pro své tělo, srdce a určitě jsi si i prodloužil život a o to tu přece jde. Veliká gratulka! Obdivuji Tě.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 led 2008 19:09 

hoboken jsi frajer, závidím ti tvou pevnou vůli :!: :!: :!: je úžasné, co jsi dokázal :idea: :idea: a s tou motivací máš naprostou pravdu, já bych ji nyní nějakou potřebovala, ty co mám už asi nestačí, tak se zatím motivuji tím, že brzy tady bude léto :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 led 2008 11:14 

Niki vítám tě mezi námi ,a blahopřeji k bandáži,taky koukám jak brzy tě budou doplňovat :shock: jinak přeji hodně úspěchů
Hoboken tebe tu taky vítám a teda musím říct že tvůj příspěvek byl moc pěkný ,motivaci máš opravdu skvělou a pevnou vůli taky.Jo já vím o čem mluvíš ,ručička na mé váze byla zastavena ještě o 40kg dál než ta tvoje.Já jsem tedy podstoupila operaci ,je pravda že se mi podařilo zhubnout 35kg ,možná by to šlo i dále ale možná taky ne ,ale já jsem velice šťastná že jsem se takto rozhodla .Tobě držím palečky a budeme se těšit že nás budeš i na dále informovat jak se ti daří :P :P :P

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 led 2008 14:49 

Hobokene nazdar chlape, nejsi tu sám, jsem tu taky bez bandáže. Jj jde to, když je motivace a jak se to povede, že jde ručička na váze dolů, tak je to už samomotivace :lol: Původně jsem chtěla jít na band a pak jsem chtěla něco shodit před tím než se dokopu do Brna a ... nakonec z toho bylo dolů 20 kilo, miminko, a po přestávce pokračuju. Tak se těším, že zavítáš do volné diskuze do pokecu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2008 06:48 

Zdravím všechny, moc děkuji za milé přivítání. Metřík si udělám, co nejdříve, ale moje výsledky nejsou nějak závratné, jde mi to pomalu. Ale myslím, že je to tak správně. Co se týče doplnění, tak mi bylo řečeno, že se provádí každé 3 měsíce, tak jsem se podle toho objednala. Nemám žádné problémy, nikdy jsem nezvracela, pití mi nedělá problémy ani žádné jídlo. Snad mi tam tu bandáž dali :D :lol: !!! Jinak mě poraďte, kde se zapojím do normální diskuze, abych nepsala do části určené pro představení nováčků. Zatím je to tady pro mě docela nepřehledné. Moc děkuju a přeji Vám co nejlepší start do nového týdne!! A hlavně s úsměvem a v klidu :lol:!! 8) :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2008 09:05 

Niki - přímo nad tabulkou, kde chodíš na toto téma (Pozdravení, nováček, představení) je nápis Obsah fóra fórum.bandingklub.cz Na to si klikneš a uvidíš další možnosti. Zvol si Volná diskuse a budeš mít co číst až do jara :lol: :wink: :roll: Příspěvky jsou zde opět zařazeny do různých témat (i když ne vždy se nám podaří udržet stejnou myšlenku, se kterou začínáme :oops: :wink: ), tak si můžeš vybrat, co tě nejvíc zajímá.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2008 21:51 

Zdravím, Gabčo moc díky za odpověď. právě jsem si zkoušela udělat metřík, tak uvidíme, jestli se mi to povedlo :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2008 22:05 

A nepovedlo se :-(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2008 22:08 

Tak jsem se držela návodu a nejde mi metřík vložit do podpisu, no už to nechám na zítřek, třeba se vyspím do chytrosti :lol: :lol: :D Dobrou noc!!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina