Lú......mám už s nimi zkušennosti po abdominoplastice, kdy jsem jinak cvičit nemohla....nešla jsem váhově dolů, ale spíš centimetrově, navíc jsem měla problémy se zády a kolenem a fakt mi toto cvičení hodně pomohlo, jedna hodina by měla mít efekt jako 6 hodin aerobiku, je fakt, že během 10 minut by člověk normálně tolikrát třeba nohy nahoru a dolů nedal...zkoušela jsem to počítat....a k tomu musím říct, že hned po cvičení jsem šla do práce , žádné pocení, byla jsem svěží a nebylo mi nic ani druhý den, když se to rozleží....ty stoly Ti totiž ani nedovolí, aby jsi nějaký cvik dělala špatně, jak to mnohdy bývá třeba u aerobiku, když už člověk třeba nemůže, že to táhne zádovými svaly..... je to zdravotní cvičení, hodně se u nás na poliklinice doporučuje lidem po operaci nebo lidem, co mají problémy s páteří... já jsem dostala poukaz od manžela k Valentýnovi i s kytkou a jsem ráda...jak píšeš a to chápu, je to i otázka peněz....dělám ve školství a tam ty peníze také nejsou a aby bylo cvičení účinné, chce to tak 2x týdně, i když musím říct, že 3x týdně je lepší. a pak to doma dotahuji rotopedem nebo kyngymem, nejlepší je pak, když je teplo....to mám ráda i kolo a plavání, ale takhle v zimě mi nic jiného nezbývá, aerobik mám zakázaný kvůli kloubům a kolenu, tak vždy prosím ježíška, že chci poukázky na stoly.....to je pro mě nejhezčí dárek....ušetřím a udělám něco pro zdraví