fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 črc 2025 23:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2008 19:40 

JinakGábi...buď ráda, že nebydlím blízko Tebe, :lol: takhle to nejvíc odnáší Renča, Olča a někdy i Maruška/ tu teď ale moc šetřím..../ holky, díky, že jste...bez Vás by mi bylo o hodně hůř......opravdu vím, že jste tu pro mě a že mi pomáháte...doufám, že jednou Vám to budu moct oplatit :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2008 19:53 

jinak kdyby jste nevěděli, jak k mému zranění došlo, tak to bylo při expedici Xapatan 2007, jehož jsem byla úspěšnou členkou a zároveň jsem byla autorkou této expedice...můžete si přečíst vše, co mé chatrné tělo muselo absolvovat a pak se nedivte, že teď melu z posledního...najeďte si na stránky..... www.ksidlisti.cz...pak základní škola...pak akce...a vyhledejte....ŠVP, jak to vlastně bylo, den po dni, nebo si najděte fotokroniku....ŠVP Železná Ruda a tam mě určitě taky někde najdete....aneb to bylo vše v mé kompetenci a celkem se to vydařilo, až na mé chatrné zdraví, ale stálo to za to.... :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 čer 2008 00:42 

Dobrý den holky,zdravím všechny příchozí a nemůžu si odpustit reakci,Renyjsem taky po tubulizaci a kdyby jsi cokoliv potřebovala můžeš písnout ráda pomůžu a poradím-pokud to bude v mých silách.
Hannach1-prosím Tě-udělala jsi pro sebe obrovské rozhodnutí tak si ted neubliž!!!žádný puding,okurky,hustý polívky-opravdu si tím můžeš přivodit komplikace-jsi hrozně brzy po operaci a to by jsi měla pít vodu,čaj,ředěné šťávy a čistý procezený vývar-já jsem po tubulizaci,pravda,já si do prvního tužšího jídla kousla až 6týden-to ty tak dlouho dodržovat nemusíš ale myslím,že i po bandáži by měli být 3týdny svatý :) a ještě něco Gábinkovrátím se z dovči,Marťa vyléčí své zlomeniny a dorazíme-já si tu návštěvu tam u Vás ve vsi nemůžu odpustit :D :D měj se moc hezky inspirace moje :lol: :lol: :lol:

Tubulizace 5.12 2007

Předmět příspěvku: DÍKY
PříspěvekNapsal: 17 čer 2008 07:47 

Ahojky,už dávám pozor,piju jen mléko,čaj,vývar a jogurt. :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 čer 2008 13:56 

:D :D :D :D :D :D :D jo a pozor na mlíko,není to pití ale potravina :shock: :shock: !

Tubulizace 5.12 2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2008 14:01 

Ahoj všem, jsem tu nováček, ráda bych se představila a zároveň vás poprosila o vaši podporu. S obezitou válčím celý svůj život a se shazováním a jojo efektama jsem doválčila loni na 152 kg. Brala jsem meridii a zhubla 36 kg, ale od listopadu 2007 jsem opět přibrala na 142 kg. Po důkladném pročtení vašich úžasných stránek a ještě úžasnějších výsledků jsem se konečně rozhoupala a objednala se do Iscare, ačkoli jsem se tomu vždy kvůli svému strachu zuby nehty bránila. Všechny jste mě moc pozitivně naladili a dokonce se nemůžu dočkat první návštěvy 16.7. Nikomu to nechci říkat, protože vím, že někteří lidi jsou zlí a nepřejícní a vy asi moc dobře víte o čem je řeč, proto jsem přivítala, že jsem našla na netu vaše perfektní stránky a můžu se vypovídat vám. Díky za to, že jste a moc vám gratuluju k hubnutí. Kéž bych mohla takhle zaky shodit a netahat ty kila neustále při sobě. Teď v létě to je příšerný. Držte mi pěsti. Díky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2008 14:09 

Ahoj Ivo, vítej. Asi nejsem ten správný člověk na vítání nováčků, sama se na fóru pohybuji někdy od dubna, ale přesto mi to nedá. Vím, že nejtěžší je to rozhodnutí a k tomu ti chci poblahopřát. Teď už bude jenom líp, uvidíš. Hodně zdaru. Dáša

Předmět příspěvku: iva
PříspěvekNapsal: 03 črc 2008 14:42 

Ahoj Ivo,vítám Tě mezi náma kuličkama,jak říká můj manžel.Jsem na tom podobně v tom smyslu,že raději jsem nikomu nic neřekla,co zamýšlím udělat.Mám jen maličký fanklub,1.členem jsem já(fandím si o 106) 2.členem je manžel,moje zlatíčko a potom moje dcera,které jsem to sice neřekla,ale je to chytrá holka a nějak si to vydedukovala z toho,že jsem byla v Brně na konzultaci.Tam jsem se potkala s Reny a ta se taky přihlásila do mého fanklubu.Nikdo víc to neví a ani vědět nebude.Stačí mi,že se tady vypíšu,holky jsou fajn.Tak Ti přeju,ať se tu ráda vracíš,ať všechno rychle vyřídíš a rychle se dočkáš.Běž za svým cílem jako buldozer,já to tak dělám.Zatím ahoj.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2008 15:49 

Ahoj, díky za podporu, strašně mi to pomáhá zvládat strach. Teď hlavně z toho, abych byla k operaci doporučená. Je to opravdu asi moje poslední šance, dokážu držet dietu a shodit , ale stejně to zase všechno vždycky naberu zpátky. Teď zrovna beru lindaxu a za 10 dnů mám dole 4 kg, ale vím, že bych to zas vydržela tak půl roku a opět přibrala víc než jsem měla na začátku. Sama to už nedokážu. Obezitologii jsem už kdysi navštívila, stálo to spoustu peněz, času a výsledek - zas jojo efekt. Díky za odpovědi, napíšu jak jsem dopadla. Ahoj a vydržet :P Iva

nástup na op 145kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2008 19:42 

Ahoj Ivo ,vítám tě mezi námi ,a blahopřeji ti taktéž k tvému rozhodnutí a ržím palečky aby jsi od toho náhodou nechtěla upustit ,ale myslím si že určitě ne tak hodně štěstí a informuj nás :P

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 črc 2008 19:52 

Vítám Ivku 63.Jsi na dobré cestě věř si.Z

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 črc 2008 07:45 

Ahoj Ivo,vítám tě tu taky ,jsem tu taky krátce a operace mě teprve čeká.Čekala jsem dlouho a taky jsem se dočkala :lol:

Předmět příspěvku: Ahoj Ivo,
PříspěvekNapsal: 04 črc 2008 12:32 

vítám Tě mezi námi a věř mi, že pokud ses rozhodla, udělala jsi dobře,uvidíš, že nám všem dáš za pravdu, až Ti budou kilča padat dolů.Držím pěsti!!!

Obrázek

bandáž 5.3. 2008,- 25 kg před bandáží
24.6. 2008 první doplnění 2 ml

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 črc 2008 18:32 

Ahoj všem, stráááášně moc vám děkuju za vaši podporu, která mi dodává čím dál víc odvahy a už se nemůžu dočkat dne, kdy konečně pojedu. Hlavně, aby mi bandáž udělali a ať to dlouho netrvá než na ní půjdu. Teď už necouvnu, jsem pevně rozhodnutá. Jak jsem pročítala stránky, tak jsem zjistila, že pojišťovny dělají občas problémy, mám pojišťovnu ministerstva vnitra, tak doufám, že se nebudou cukat a operaci zaplatí. Díky za podporu!!!!!!! :D :D :D

nástup na op 145kg

Předmět příspěvku: Novacek
PříspěvekNapsal: 04 črc 2008 18:40 

ahoj holky, jsem uz zoufala. je mi 25 let, do 19let jsem vazila kolem 77kg, behem tehotenstvi jsem pribrala 17 kg a nastal boj- dieta- jojo efekt a stale dokola.pred 2 roky jsem rok uzivala tbl lindaxa a shodila jsem 13 kg, ale do pul roka jsem pribrala 20kg. Ted vazim 110kg a merim178 cm.Chtela bych poradit jestli je pro mne bandaz vhodna, jak postupovat atd dekuju moc

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina