fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 črc 2025 20:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 zář 2008 07:23 

Ahojky Verčo, vítám tě mezi námi. Nejsi první, která má tyto pocity, snad se uklidní. Přeju ti zdárné hubnutí.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku: přestavení
PříspěvekNapsal: 07 zář 2008 12:59 

AHOJ VERČO VÍTÁM TĚ MEZY NÁMI I JÁ MÁM BANDÁŽ ŽALUDKU KTEROU BUDU MÍT ZA 14 DNÍ.RENDY 41 LET SYNY 22 A 20 LET

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku: Re: představení
PříspěvekNapsal: 07 zář 2008 14:53 

vsabolova píše:
Ahoj lidičky,jsem tu nová asi bych se měla představit?
Takže ještě jednou zdravím ,jmenuji se Veronika a pocházím z Ustí.n.Labem.Jsem 10dní po bandáži,která proběhla uspěšně v Iscare.Jelikož jsem teprve na samém začátku,uvítala bych jakoukoliv radu ohledně pooperační kázně.Už jsem začala z mixovanou stranou.A ačkoliv dodržuji předepsané dietní stravování nepocituji žádné žměny než před operací.Prosím někoho o radu jak dál postupovat.podle brožůrky z Iscare se to má nahlasit svému lékaři co vás operoval,vím takže při následující kontrole to nahlasím ,i když si budu připadat jako blázenProsím vás o nějakou radu,předem díky za odpověd. Verča
Ahoj Veru!!I já mám bandáž dělanou v Iscaru ,kam zítra jedu po měsíci a pár dní na kontrolu.Já tedy omezení citím,ale kamarádka které byla se mnou na pokoji omezení necítí,každý to má jinak.A co jsem taky slyšela záleží na tom, kdo tě operoval.Říká se ,že koho operoval pan doktor Melechovský,tak ten prý bandáž utahuje méně a proto ti to protýká rychleji,jestli je to opravdu pravda nevím.Mě operovala paní doktorka Dvořáková.nevim třeba se k tomu vyjádří více děvčat a uvidíš co je na tom pravdy...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 zář 2008 20:13 

Ahojky děvčata děkuji vam za vaše rady,jen by mě zajímalo jak mám pod text zobrazit ten metr.Díky Verča 27

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 zář 2008 20:41 

vsabolova píše:
Ahojky děvčata děkuji vam za vaše rady,jen by mě zajímalo jak mám pod text zobrazit ten metr.Díky Verča 27

Věrko,když se podíváš do volné diskuze,je tam jedno forum,co se jmenuje JAK NA METŘÍK,tak se tam mrkni,je to tam mooooc pěkně popsané..Mona

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 zář 2008 12:03 

Ahoj jmenuji se Petra je mi 25 let a mám 19 měsíčního syna.
moje výška je 164 cm a váha je 96 kilo .na vánoce jsem měla sto kilo, ale na 96jsem zhodila a níž to nechce a nechce jít dolu, ale nahoru by toi chtělo strašně moc:-D
bydlím u Opavy a moc by mě zajímalo kde je nejbližší centrum, ktere bandáž dělá.Pročetla jsem za dnešek hodně diskuzí co tu probíráte, ale nic sem stoho nevyčetla.Jednou jsem akorát vyčetla Olomouc, ale že dokto je více v Praze než v Olomouci a jiní tam tomu nerozumí a tak oto nestojím.
zajímá mě jestli tady někdo není z Opavska kdo tímhle prošel nebo klidně i z Ostravska. prosím dejt emi vědět co a jak.
a taky by mě zajímalo jestli si myslíte že jsem vhodnej kandidát .BMI nemám 40 :-/
budu vděčná za každou informaci.Zatím sem narazila hlavně na Prahu, ale to je pro mě nereálné.

Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 zář 2008 12:27 

Ahoj Petro
nejblíže máš asi Ostravu . Bandáže dělají ve Fakultní nemocnici,ale napřed se musíš objednat u doktora Foltyse na vyšetření,objednává jen na pondělky.Jestli chceš telefon na něho tak dej vědět Elen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 zář 2008 12:30 

Ahoj Elen a taky jsme četla že s echodí k psychologum.A ješt ěna nějake vyšetření??
Musímjít první k me obvodní doktorce,? Střídá s eto tam poslední dobou tak, ž emě vlastně žádná z doktorek nezná.

nějake zkušenosti z Ostravou nebo Olomouci nebo Brnem?? To byhc řekla ž ejsou pro mě asi takove nejvíce vyhovující centra, ale nevímjestli s epak musí nějak často třeba chodit na kontroly abych něco nerozjela a pak bych nerada se nemněla jak dostat na kontroly a tak.Já jsem neřidič totiž:-) ve všem odkázana na manžela.-)
ty osobně máš zkušenost z Ostravou??

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 zář 2008 15:29 

ahoj ppperlo vítám tě tu mezi náma, v Olomouci bandáže nedělají a ani se nedělaly, jezdí se na operaci do Prahy. Dr. Gryga přešel z Olomouce do Přerova a je tam i celá poradna.
Horní GIT, bariatrie - chirurgická léčba obezity

Lékaři
Prim. MUDr. Adolf Gryga , CSc

Informace
tel: 581 271 403 sekretariát

Ordinační hodiny:
Čt: 9:00 – 13:00

nebo na stránkách - Nemocnice Přerov - najdeš víc :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 zář 2008 15:31 

k obvodnímu lékaři nemusíš, stačí kontaktovat některé centrum, kde provádí operace, psychologa a další vyšetření musí absolvovat každý :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 zář 2008 16:48 

Vítám nováčky a přeji dostatek sil.Zdenka

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 zář 2008 16:51 

Aleno ahoj a děkuji za přivítání,
nejblíže mám asi vážně tu Ostravu. Už jsem psal amejla panu doktorovi v Ostravě uvidíme co mi napíše až k meilu usedne.Jde nejdřív oto schválení jestli jsem pro to vubec vhodná. , protože ikdžy pro sebe jsem jako koule , pro doktory nemusím být dostačující koule:-/ tak uvidím.

Praha je na mě hodně daleko.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 zář 2008 18:16 

Čau Petro,
Já jsem byla v Ostravě na bandáži na fakultce, nemohu si stěžovat. Na třetí den po operaci mě pustili domů a na kontrolu mám jít až za měsíc, ale to jsem se musela objednat. Jinak pokud jsi z Opavy tak dojezd do Poruby nemáš špatný jede ta přece přímý vlak a potom tramvají. Já taky tak jezdím jsem totiž z Bohumína.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 zář 2008 18:22 

ahoj Petro, já jsem taky se severní moravy, ale na bandáž jsem jela do Prahy do Iscare a nelituji toho. Sice je to dálka, ale tedˇ po operaci jezdím jednou měsíčně a nevadí mi to. Tak uvidíš, jak se rozhodneš.

34 let
1 dítě chlapec,9 let
Bandáž žaludku 14.8. 2008

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 zář 2008 19:02 

NEJDULEŽITĚJŠÍ JE , ABY SOUHLASILY STÍM ŽE JSEM KANDIDÁTKA VHODNÁ K ZÁKROKU.Doufám že se mi to podaří.
Obavy rozhodně mám asi to k tomu patří že?? hlavně ktomu zákroku.přece jen celková anestezie a pak zákrok do těla.

Spoj tam do Ostravy určitě máme, ale mě by hodil určitě manžel stejně by musel mít dovolenou kdyby mě potom přijaly, kvuli synovi.ten má 19 měsíců ten ještě není samostatnej :lol: tak tatínek by mě musel zastoupit:-)

a pokud jsou kontorly jendou měsíčně tak to je do ostrav ytaky pohoda to si vždycky manžel zařídí .jezdí kamionem tak to nějak vždyck yo den posune:-)

ale to už moc plánují do předu nemám zdaleka ani začátek.Ikdžy první krok mám za sebou informovala jsem doktora haha

jinak říkat to nikomu neříkám jen rodině jako manželovi .Ostatním nic říkat nebudu ani kdyby mi to vyšlo. člověk nikd yneví jak co dopadne a jestli stím je uspěch.

Zhubne s bandáží žaludku opravdu každej?, A není to spíše tím že ze začátku je tak šílená strava jako jsou kašičky,?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina