Zdravím všechny hubnoucí i ty, kteří se na to teprve chystají 
.
Omlouvám se za dlouhou nepřítomnost, ale změna v mém profilu už vám asi dostatečně napověděla, proč jsem byla tak dlouho mimo

a to doslova
Ti, kdo mě znají déle, věděli, že s manželem ještě uvažujeme o miminku. I když jsem nedosáhla cíle hubnoucího metříku, po dosažení váhy, kterou jsem měla při prvním těhotenství, se nám překvapivě rychle "zadařilo"

. V prvním trimestru jsem se bála, že něco zakřiknu, když se s vámi podělím o svou radost.
Pak jsem se moc a moc bála, jak mi dopadne rozbor plodové vody a teprve od 23. 12. víme podle dostupných vyšetření, že budeme mít zdravého chlapečka
Termín mám podle pohybů 25. 4., podle poslední menstruace 3.5. 2009. Takže tak nějak na přelomu dubna a května. Snad se tedy narodí již do pěkného počasí a bude nám dobře prospívat

.
Děkuji všem, které udržely mé tajemství. Pár lidiček, které se mi podařilo osobně poznat, o mne vědělo a jsem jim vděčná, že vyhověly mé prosbě a pouze "tajně" se mnou sdílely mé obavy, podporovaly mne a utěšovaly. Doufám, že nejhorší nervování mám za sebou a že se konečně budu bez obav těšit a připravovat na příchod nového člena do rodiny. K 15-leté slečně nám přibude benjamínek a tak nás čeká mnoho změn. Věřím, že radostných

.
Právě končím 5. měsíc a mám navíc cca 8 kg

, takže můj váhový metřík je ve stavu před otěhotněním

Věřím, že se k němu po porodu vrátím a (třeba i pomalu), že ho dokončím.
Zdravím vás všechny po Vánocích a do roku 2009 vám přeji plnění vašich snů, kterými právě žijete. Nevadí, když to nebude hned, nebo když to bude nesnadné, hlavní je, aby se splnily
Vaše Gábina