Ahoj holky, pře asi čtvrt rokem jsem si tu vylila srdíčko, všechno, co mě trápí kolem mé váhy. Našla jsem si na netu hodně info, pak i vás. Pak jsem byla na konzultaci v Iscare (u dr. Fiedlera, neměla jsem z toho moc dobrý pocit), na odběrech. Včera jsem absolvovala kolečko - gastro a sono břicha, výsledek více než uspokojivý, jen játra ztučnělá, není divu při mé váze), pak psycholožku a internistku, dr. Owen. Právě tyhle dvě mi sedly úplně nejvíc, dokázaly mi poradit, bavit se se mnou jako s člověkem a moc mi pomohly. Potvrdily mi to, co jsem si myslela, že nejsem vhodný člověk pro bandáž, naopak bych si s ní mohla ublížit. Nepřecpávám se, výsledky odběrů jsem měla skvělé, nízký cholesterol, nízký cukr, všechno v normě.
Moje diagnóza se jmenuje mentální bulimie - záchvatovité přejídání. Takže prostě půl roku jím v pohodě, cvičím v pohodě. Pak jsem ve velké nepohodě a jídlo mám jako lék - antidepresivum. Takže zůstanu pacientkou dr. Owen, ta mi bude hlídat jídelníček, a ještě se zkusím léčit na psychiatrii.
Každý to holt má jinak a já doufám, že i když nebudu ta obandážovaná, tak sem mezi vás mohu přijít, je mi tu dobře, tohle fórum je prostě útulné.
Díky za to, že tu jste a všem nám přeju kila dolů, zdraví nahoru!!!
|