fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 18 kvě 2025 14:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1276 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 86  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2007 21:27 

Carmel, já mám taky kameny v žlučníku a nejdřív mi v Iscare udělali bandáž a žlučník až potom. Takže si myslím, že ti to taky udělají také tak. Nevím, ale i HankaŠ a víc holek to taky tak mělo. Tak ať ti to dobře dopadne.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 kvě 2007 06:57 

Carmel já měla stejný problém. Nakonec mi ale kroužek dali a žlučník se uvidí. Taky mi to tak paní doktorka vysvětlila, ale podařilo se mi ji přesvědčit, že když jsem do této chvíle neměla o žlučníku ani tucha, tak to tak bude dál. :wink:

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 kvě 2007 12:43 

Takže jsem dnes absolvovala chirurgii, a bandáž i přes žlučník půjde udělat - přesně jak jsi Moniko napsala, doktor Melechovský mi sdělil, že pokud byl žlučník v klidu doposud, tak snad ještě vydrží dál.... Moje obavy byly bezpředmětné :) , ale já už snad jen ze zvyku hysterčím předem :oops:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 kvě 2007 12:47 

Tak to je super. Gratuluju, máš zase jeden velký krok za sebou. :wink: :lol:

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2007 14:52 

Především pro smutnou Gábinku ;-)

Tak jsem dnes doskotačila opět do Iscare s prosebným výrazem a s glejtem od praktika, kde je přesně popsáno jak můj zánět ustoupil, a se slovy dejte mi nový termín operace jala jsem se culit na Dr. Melechovského ..... :wink:

I Dr. Melechovský se culil a následně mi sdělil, že mám opět doskotačit až 15.6. na kontrolu a pak když bude vše o.k. tak,že mi dá termín od oné kontroly za cca měsíc, a mělo by to být v rychtyku :twisted:

Můj vytřeštěný výraz asi mluvil za vše, neb následně se mě, totálně v ten moment oněmnělé, vtipně pozeptal, jestli užívám sedativa :lol:

A jelikož vše je pomíjivé, a i termíny, dal mi (patrně pro sichr) - Meridii na tři měsíce :lol: :lol: :lol: :lol:

Tož tak milá Gábi :wink: , jak vidíš, prázdniny v ISCARE jsou naše a patrně svá mocná těla tam složíme bok po boku :P

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2007 15:53 

Ahoj Carmellko. Máš vzácný dar sdělovat úsměvně i neradostné zprávy. 8) Tak jsme si to malovaly a teď budem rády za jakýkoli konkrétní termín, viď?! :? Nevím, pro kterou z nás je to horší, ale tvoji situaci bych asi neustála. Být už na příjmu, být "odejita" a při žádosti o nový termín dostat takové vyhlídky, to je rána! :shock: Holka, tak se Ti ten rekord pomalu rozplývá . . :( :shock: :( Ale asi jsi na rozdíl ode mne optimistka a optimismus je prý nakažlivý. Cítím se totiž už líp a po včerejší depresi jsem dokonce zhubla půl kila. :shock: I to je zajímavý posun. Dřív jsem při smutku spíš přibírala. :oops: Tak se budu těšit, že nám alespoň ty vzdálené termíny zůstanou a že se třeba v ISCARE potkáme. :lol: 8) :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2007 16:11 

Kdybych byla jen na příjmu :cry: , já už byla i přijatá :!: :!: :!:
Sestra už byla v pohotovosti, že mě odvede na oddělení, když se mě Dr. Šrámková poptala na co že mám předepsané antibiotika.... a já vůl jí to zvesela vysypala, a naráz nastal obrat - znovu se povolal chirurg, a fofrem mě psali propouštěcí zprávu :twisted: :twisted: takže mám kuriozní záznam:
DATUM A HODINA PŘIJETÍ: 28.5.2007 11:49
DATUM A HODINA PROPUŠTĚNÍ: 28.5.2007 12:14

Je faktem, že v první okamžik nezůstalo jedno oko suché - ale v zápětí sebelítost vystřídal děsný vztek a já jsem švihala do první cukrárny a zpráskala jsem dva dortíky o velikosti novorozence :oops: :oops: a popravdě, výčitky svědomí nemám .... Vždyť by jednomu muselo jinak hrábnout :wink:

Teď poctivě polykám Meridii a s důvěrou hledím do budoucnosti :P , vydržela-li jsem bez bandáže doposud, vydržím ještě měsíc, dva, nebo rok :D :D

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2007 16:47 

já jsem byla odhodlaná přes pul roku co na iscare docházím, šla jsem za svým cílem neochvějně, ale přiznám se že když mi dneska volali že nástup v uterý ráno, tak se mi najednou udělalo dost blbě. Mám žaludek staženej i bez prstýnku, chce se mi na záchod, břicho mi bolí, strašný pocity, nervy mám na pochodu, nevím proč. Všichni kdo ví že jdu na operaci ( neví na jakou) mi přejou aby to dobře dopadlo a já mám najednou otázku, proč by proboha nemělo,ale? Fuj POMOC POMOC bojím bojím, asi si budu muset něco nalejt na odvahu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2007 18:49 

marie S neboj holka, neboj, to jsme měli všichni, někdo víc a někdo míň, ale všichni to zvládli a ty to zvládneš taky. :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 čer 2007 07:35 

Marie S ty pocity co popisuješ má plno z nás. Já také. Teď jsem doma 3 dny po operaci a je mi dobře. Takže hlavu vzhůru a těš se, že to bude jen a jen lepší - hlavně když si stoupneš na váhu a kilečka budou stále nižší a nižší a také když tě někdo pochválí, že jsi zhubla a jak ti to sluší :!:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 09:52 

Dnes, necelé čtyři týdny po mém neúspěšném příjmu, a následném okamžitém propuštění pro zánět ... jsem byla opět v ISCARE na chirurgii, škemrat o nový termín operace :P :P :P :P :P

Milé dámy, už se jen směju :D :D :D :D :D :D :D
Termín jsem dostala, a bylo mi řečeno, že je naprosto pevný a ničím nezvratitelný, a bodejť by to tak nebylo, že? Neb, nástup mám až 3.9. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pro Gábinku:
Ihned jsem se taky ptala, když se vše od původního termínu posunulo vlastně téměř o 3 měsíce, jak je to tedy s předoperačními vyšetřeními, a můžu Tě uklidnit, neb VŠECHNA vyšetření jsou platná dál (to znamená, SONO, GASTRO, PSYCHOLOGIE atd.) jediné co se musí 14 dnů před termínem udělat repete, je interna spolu s odběry...

Takže tak :wink: , pojala jsem bandáž jako něco co je v mém případě SCIFI, a velmi mě těší, že se patrně ujmu vedení šiku věčných čekatelek :roll:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 10:02 

Obrázek tak to je na bednu.

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 10:14 

Cermell nezoufej vždyť se taky dočkáš :!: Hlavně si užívej léta a sluníčka a ještě můžeš papkat na co máš chuť a hlavně kolik chceš :wink: a v září si skočíš pro prstýnek a pak budeš už jen móóóc a moc šťastná a na to co jsi prožila, když jsi čekala tak dlouho budeš jen vzpomínat. A já ti tady svato svatě slibuju, že až půjdeš na operaci tak tě přijdu navštívit a povzbudit pa pa :D :) :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 10:14 

Carrmell. Já nastupuji 1.7 a to jen proto, že jsem dělala velký oči na doktora a jsem zdravotní sestra, ale neboj. Tyhle operace se moc v létě nedělají, protože by se mohly rány špatně hojit (i když jsou tak malinké) a taky ty první týdny asi nebudou nejlehčí a ve vedru to bude asi hrůza. Já jsem řekla, že to vše ráda podstoupím, jen aby jsem to měla za sebou. Jen pro pořádej nejdu na bandáž žaludku , ale na minigastrický bypass.

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 15:20 

Pro Carmell:
Holka moje, to je mi upřímně líto :( :shock: :cry: :evil: A nebudu Tě utěšovat, jako že ještě můžeš papat, nebo že si můžeš hubnout do rezervy (holky to není nic proti vám :wink: - jen to cítím jinak). Já kvůli operaci zhubla za 4 týdny 10 kg a stejně mi to bylo na nic. :( Teď je nesmím :!: přibrat, takže se další dva měsíce musím hlídat a ne že si naposledy dám do nosu. Také se snažím cvičit, ale ruku na srdce, mrkni na můj metřík a představ si, jak sportuju. :oops: :shock: Na netu jsem sehnala rotoped (ergometr), co mě unese, a tak ob den šlapu 20 min. (víc zatím nezvládnu) a snažím se dělat doma namáhavější práce, kterým jsem se dřív plánovitě vyhýbala. Bez 20 dkg mám dole celkem 12 kg, ale chtěla bych do operace shodit tak 15 kg. Bojím se totiž, abych nedopadla jako ten kolega Morawana, kterého už podruhé poslali domů, že má zvětšená játra. Nevím, jestli je nemocný, nebo málo hubnul, nebo co . . . až tu bude Morawan, zeptám se ho. To bych vážně asi nezvládla, odejít z příjmu. A co se týká termínu, také si s ním nejsem úplně jistá, protože když jsem volala do ISCARE, abych si rezervovala soukromý pokoj, řekla mi sestřička, že mají něco jako prázdninový (či letní?) režim, no a 30. 7. je pořád léto i prázdniny, tak kdo ví, jak nakonec dopadnu. Operovat by prý v tom týdnu měli, ale už se na termín tak neupínám, protož to zklamání bylo veliké :cry: a dovolenou (kde už jsem chtěla trošku víc zapadnout mezi normální lidi :oops: ) už budu mít také za sebou. Tak už mě nic nehoní - leda pak až zase Vánoce :lol: :wink: :roll:
Carmell, omlouvám se, že jsem minule zpochybnila Tvoji pozici rekordmanky. Zůstáváš jí dál, ale bohužel v opačném smyslu :wink:
Přesto všechno ale přeji Tobě, sobě i ostatním stejně postiženým :? , abychom si to léto opravdu dokázali příjemně užít a zpětně na vše vzpomínali s úsměvem (i když teď to jde ztuha :shock: ).
PS: Pokud někomu připadám netrpělivá, prvně jsem do ISCARE volala 26.2.2007.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1276 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 86  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina