Pro Carmell:
Holka moje, to je mi upřímně líto

A nebudu Tě utěšovat, jako že ještě můžeš papat, nebo že si můžeš hubnout do rezervy (holky to není nic proti vám

- jen to cítím jinak). Já kvůli operaci zhubla za 4 týdny 10 kg a stejně mi to bylo na nic.

Teď je nesmím

přibrat, takže se další dva měsíce musím hlídat a ne že si naposledy dám do nosu. Také se snažím cvičit, ale ruku na srdce, mrkni na můj metřík a představ si, jak sportuju.

Na netu jsem sehnala rotoped (ergometr), co mě unese, a tak ob den šlapu 20 min. (víc zatím nezvládnu) a snažím se dělat doma namáhavější práce, kterým jsem se dřív plánovitě vyhýbala. Bez 20 dkg mám dole celkem 12 kg, ale chtěla bych do operace shodit tak 15 kg. Bojím se totiž, abych nedopadla jako ten kolega Morawana, kterého už podruhé poslali domů, že má zvětšená játra. Nevím, jestli je nemocný, nebo málo hubnul, nebo co . . . až tu bude Morawan, zeptám se ho. To bych vážně asi nezvládla, odejít z příjmu. A co se týká termínu, také si s ním nejsem úplně jistá, protože když jsem volala do ISCARE, abych si rezervovala soukromý pokoj, řekla mi sestřička, že mají něco jako prázdninový (či letní?) režim, no a 30. 7. je pořád léto i prázdniny, tak kdo ví, jak nakonec dopadnu. Operovat by prý v tom týdnu měli, ale už se na termín tak neupínám, protož to zklamání bylo veliké

a dovolenou (kde už jsem chtěla trošku víc zapadnout mezi normální lidi

) už budu mít také za sebou. Tak už mě nic nehoní - leda pak až zase Vánoce
Carmell, omlouvám se, že jsem minule zpochybnila Tvoji pozici rekordmanky. Zůstáváš jí dál, ale bohužel v opačném smyslu
Přesto všechno ale přeji Tobě, sobě i ostatním stejně postiženým

, abychom si to léto opravdu dokázali příjemně užít a zpětně na vše vzpomínali s úsměvem (i když teď to jde ztuha

).
PS: Pokud někomu připadám netrpělivá, prvně jsem do ISCARE volala 26.2.2007.