nelojsska píše:
Alkac píše:
Čauky, zítra budu týden po bandáži. Teď jsem na tekuté stravě a ještě do čtvrtka budu-to jdu na vyndání stehů. Cítím se dost mizerně, jsem bez nálady a je mi úzko. Nevím ani, proč to sem vlastně píšu, protože vy všichni tady jste úplně v pohodě. No, třeba to se mnou zítra bude lepší.
Každopádně všechny tady zdravím a držím palce do budoucna.
Ještě něco o mě-je mi 36 let, mám 1 dceru, která mi do bandáže tak trochu uvrtala, ale já jsem chtěla taky. Měřím 167cm a vážila jsem před operací 105kg. Teď mám 102kg. Chtěla bych shodit na 72kg.
Mějte se Alena
Nazdárek Alčo!!Tak jsi se sem dostala??No vidíš šíkula.Už jsem ti psala už můžeš kašovitá jídla ,můžeš do toho pak zamíchat i maso ,ale rozmixované.Ptala jsem se na to na vyndání stehů ,neboj můžeš.A ta nálada se ti vrátí uvidíš,víš jakou já jsem měla radost ,že si můžu dát kaši

Alo ,já jsem se jí vysloveně ptala na to ,že holky co byli se mnou,že jim doktor řek ,že kaši až po stehách.5ekla mi na to ,že to na to nemá vliv ty stehy.Byli jsem v jeden den a rozdíl byl v tom ,že jako jedinou mě operovala doktorka a byla jsem jako poslední ,tak proč by jsme měli mít jiný pravidla v jídelníčku
Ahojky Míšo, to mám radost za tebe že už baštíš kašičky. Jseš hodná že jsi se optala, ale já nevím jestli to můžu zkusit. Vždyť víš, že nám říkal Melechovský do stehů pouze tekutou. No, každopádně už je to za dva dny, tak už to nějek přežiju. Psala jsi, že to vyndání stehů bylo nepříjemný, tak jsem zvědavá jak to budu mít zarostlý já. Pak písnu. Zatím se měj a drž se. Papa