fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 črc 2025 14:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 srp 2008 20:09 

Ahoj Rendy, taky mám teprve před operací a tvoje pocity jsou stejné jako moje. S každým dnem v kalendáři se mi blíží kolečko a hlavně nejvíc obávané gastro, vlastně zatím nejvíc obávané. Ale dala jsem se do boje, tak budu bojovat a věřím, že se nám všem čekatelkám splní to, po čem všichni mooc toužíme. A když mám největší strach, tak si řeknu, že porodu jsem se taky bála a šla jsem do něj znova. Přímo hltám všechny příspěvky tady na fóru a sleduji jak jsou děvčata šikovná a jaký mají perfektní úbytky, k nimž jim moc gratuluju, protože to stojí spoustu práce a ani s bandem nejsou zadarmo. Takže, :wink: budeme se těšit, že nás totéž taky čeká!!! Alespoň doufám, neee -VĚŘÍM!!!!

nástup na op 145kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 srp 2008 20:16 

Ivo 63 držím palečky.Vše dopadne O.K.Zdenka

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku: Iva63,bestickova
PříspěvekNapsal: 06 srp 2008 20:49 

Zdravim Vás holky,věřte,že Vám to uteče jak voda a ničeho se nebojte.Před operací jsem dostala oblbováka a na sále jsem dostala narkozu a vzbudila jsem se na jipce.Když jsem si řekla o injekci od bolesti,tak jsem ji dostala,takže mě skoro vůbec nic nebolelo.Za 2 dny jsem byla v pohodě a chtěla jsem jít domů.Fakt se nebojte,všechno bude dobré.Držím palce.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 srp 2008 20:52 

zdenkaa1, drahuna
Moc děkuju za podporu!!! A gratuluji k odloženým kilčům. Jste šikulky!!
Sleduju každé vaše kilo dole a moc mi to pomáhá. Ty vaše shozený kila podporují moje rozhodnutí, čím dál víc vím, že jsem dobře udělala. Díky :wink:

nástup na op 145kg

Předmět příspěvku: přestavení
PříspěvekNapsal: 07 srp 2008 08:35 

NEBOJ IVY TAKY NÁM TO UTEČE :D JÁ UŽ JSEM TAKY NEDOČKAVÁ POČÍTÁM DNY V KALENDÁŘÍ A PŘIPADÁM SI JAKO CVOK UŽ BYCH TAKY CHTĚLA SCHAZOVAT A DO VÁNOC DÁT ASPON 20 KILO TO BY BYLO NĚCO A V MÉM OKOLÍ BUDOU ČUMNĚT A ,,ŘÍKAT CO SE SNÍ STALO NA JEDNOU VÁŽÍ TAK MÁLO NENÍ NEMOCNÁ NEBO CO,, TADY NA VESNICI JE TO HROZNÝ ALE JSEM TAKOVÁ ŽE SI NIKOHO NEVŠÍMÁM PŘÍJDU Z PRÁCE A JSEM DOMA A NIKDE SE Z NIKÍM NEVYBAVUJÍ ANI TO TU NIKDO NEVÍ JINAK MÁME DOST VELKOU ZAHRADU TAK JSME VĚTŠINOU TAM NEBO TEDA U PC CO JINAK MÁ ČLOVĚK DĚLAT MÁME HO OD BŘEZNA NIKDY JSEM NA PC NEUMNĚLA A TED JSEM MUSÍM SE POCHVÁLIT SNAŠÍM SE UŽ TOLIK INFORMACÍ JSEM NAŠLA ALE STÁLE SCHÁNÍM PROTO´ŽE BEZ TOHO BYCH ASI BYLY V HÁJI TAK SE MUSÍM POŘÁD A POŘÁD ZDOKONALOVAT RENDY :D

Předmět příspěvku: Představení
PříspěvekNapsal: 07 srp 2008 13:25 

Ahoj, jmenuju se Aneta, a už dva měsíce si pročítám vaše příspěvky, které mi pomohly se rozhodnout pro bandáž žaludku. Mám už za sebou základní kolečko v ISCARU. Ráda si čtu vaše příspěvky a pomáhá mi to v mém rozhodnutí pro bandáž. Aneta

Předmět příspěvku: přestavení
PříspěvekNapsal: 07 srp 2008 13:47 

TAK TO TE TU VÍTÁME JÁ JSEM TU TÉŽ NOVÁ A MÁM TERMÍN 22.9.A JSEM TEDA NEDOČKAVÁ ALE JAK TU HOLKY PÍŠOU UTEČE TO JAKO VODA KOLIK TI JE MNĚ JE 41 A MÁM DVA SYNY VE VĚKU 22 A 20 RENDY :D

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku: představení
PříspěvekNapsal: 07 srp 2008 14:11 

Děkuju Rendy, bude mi 33 a mám dvě děti, Kláře jsou 4 a Markovi 3. Přiští týden si mám volat ohledně data operace, tak jsem s toho nervózní, aby to nebylo za 1/4 roku. Aneta

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 srp 2008 17:22 

Rendy,Any-K,Anatomis vítám Vás do klubu.Ať vše uteče a vy se dočkáte.Zdenka

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2008 07:17 

nelojsska píše:
Alo ,já jsem se jí vysloveně ptala na to ,že holky co byli se mnou,že jim doktor řek ,že kaši až po stehách.5ekla mi na to ,že to na to nemá vliv ty stehy.Byli jsem v jeden den a rozdíl byl v tom ,že jako jedinou mě operovala doktorka a byla jsem jako poslední ,tak proč by jsme měli mít jiný pravidla v jídelníčku

Čauky Míšo, už jsme si o sobě dlouho nedaly vědět, tak ti píšu tady. Samozřejmě taky zdravím všechny na klubu. :lol:
Včera jsem byla na vyndání stehů a dneska se cítím zase o dost líp. To víš, že se mě ptal, jestli jsem dodržovala tekutý režim, tak ještě že jsem nezačala s kašema dřív. Dneska už si nějakou udělám, ale vůbec nevím jakou, protože jsem sama doma a nevařím, takže si nemůžu mixnout oběd. A to jdu ještě odpoledne na oslavu-grilovačka! Musím si prostě něco sebou udělat a až bude maso na grilu vonět, tak vytáhnu tu deci kaše a pustím se do toho. Je to rodinná oslava, takže každý ví, tak se nebudu cejtit trapně.
Mám odpolední vycházky, tak jsem ráda, protože bych se doma asi už zbláznila. Na další kontrolu jdu až 4.9. Co ty? Kdy máš kontrolu? Jestli mi bude dobře, tak pojedu do Iscaru už 25.8. si dát ukončit neschopenku, protože mi to až v září přijde dlouho. Tak dej vědět až budeš mít čas, to víš, já mám už dceru dospělou, tak asi toho času mám víc. Měj se pa. :lol: :lol:

Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml

Předmět příspěvku: PREDSTAVENI
PříspěvekNapsal: 17 srp 2008 08:04 

AHOJ , JMENUJI SE ROMANA A MAM PRED SEBOU OPERACI BANDAZ ZALUDKU. SLIBUJU SI OD TETO OPERACE MOC , ALE MAM STRACH ,ZE MI TO OPET NEVYJDE. DRZELA JSEM UZ RUZNE DIETY, ZHUBLA JSEM ,ALE POK OPET NABRALA I VIC A TAK JSEM SE ZATA LETA -JE MI 42-DOSTALA SE SVOU VYSKOU -168-NA 149 KG. HRUZA !!!!!!!!!!!!!!!!! MAM TERMIN U P. PR. CIERNEHO NA 4.8.2008 DOUFAM ZE MI TO NEODLOZI. MAM STRACH , ZE POKUD NEZHODIM TECH 5KG PRED OPERACI TAK ME NEODOPERUJE

Předmět příspěvku: Re: PREDSTAVENI
PříspěvekNapsal: 17 srp 2008 08:10 

ROMANA GOLKOVA píše:
AHOJ , JMENUJI SE ROMANA A MAM PRED SEBOU OPERACI BANDAZ ZALUDKU. SLIBUJU SI OD TETO OPERACE MOC , ALE MAM STRACH ,ZE MI TO OPET NEVYJDE. DRZELA JSEM UZ RUZNE DIETY, ZHUBLA JSEM ,ALE POK OPET NABRALA I VIC A TAK JSEM SE ZATA LETA -JE MI 42-DOSTALA SE SVOU VYSKOU -168-NA 149 KG. HRUZA !!!!!!!!!!!!!!!!! MAM TERMIN U P. PR. CIERNEHO NA 4.8.2008 DOUFAM ZE MI TO NEODLOZI. MAM STRACH , ZE POKUD NEZHODIM TECH 5KG PRED OPERACI TAK ME NEODOPERUJE

Ahojky Romana, vítám tě mezi námi a gratuluji k rozhodnutí. Všechny jsme měli strach že zrovna to budeme my, kterým to nepůjde. Neboj, držím palce a ať to rychle ubíhá do operace.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku: ODPOVED
PříspěvekNapsal: 17 srp 2008 10:00 

AHOJ JANOO, DIKY MOC ZA PODPORU . MAM VSE VYRIZENO JEN NASTOUPIT NA OPERACI . MELA JSEM UZ TOTIZ JEDEN TERMIN ,ALE VOLALI MI , ZE MUSI ZMENIT PLAN, NECO JIM DO TOHO VLEZLO , TAK MI DALI TENTO. TAK DOUFAM , ZE VSE UZ PROBEHNE VPORADKU. MAM DLOUHODOBOU NEMOCENSKOU A TAK JSEM TO VYUZILA A VYRIDILA TU OPERACI. ALE POKUD ZASE NECO NEVYJDE BUDU MUSET UZ NASTOUPIT A NECHAT TO NA PRISTI ROK . MAM STRACH ZE ZASE BYCH JESTE PRIBRALA . MAM DIST STRESIUJICI ZAMESTNANI . ATAK TU ZIJU . MEJ SE HEZKY

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 srp 2008 10:07 

Romčo ty máš termín na 4.8.? Nemá tam být 4.9.?

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku: ODPOVED
PříspěvekNapsal: 17 srp 2008 10:49 

JASNE ! JA JSE PROSTE NEMOZNA. ASPON VIDIS , ZE HNED NECO SPLETU

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina