nelojsska píše:
Alo ,já jsem se jí vysloveně ptala na to ,že holky co byli se mnou,že jim doktor řek ,že kaši až po stehách.5ekla mi na to ,že to na to nemá vliv ty stehy.Byli jsem v jeden den a rozdíl byl v tom ,že jako jedinou mě operovala doktorka a byla jsem jako poslední ,tak proč by jsme měli mít jiný pravidla v jídelníčku
Čauky Míšo, už jsme si o sobě dlouho nedaly vědět, tak ti píšu tady. Samozřejmě taky zdravím všechny na klubu.
Včera jsem byla na vyndání stehů a dneska se cítím zase o dost líp. To víš, že se mě ptal, jestli jsem dodržovala tekutý režim, tak ještě že jsem nezačala s kašema dřív. Dneska už si nějakou udělám, ale vůbec nevím jakou, protože jsem sama doma a nevařím, takže si nemůžu mixnout oběd. A to jdu ještě odpoledne na oslavu-grilovačka! Musím si prostě něco sebou udělat a až bude maso na grilu vonět, tak vytáhnu tu deci kaše a pustím se do toho. Je to rodinná oslava, takže každý ví, tak se nebudu cejtit trapně.
Mám odpolední vycházky, tak jsem ráda, protože bych se doma asi už zbláznila. Na další kontrolu jdu až 4.9. Co ty? Kdy máš kontrolu? Jestli mi bude dobře, tak pojedu do Iscaru už 25.8. si dát ukončit neschopenku, protože mi to až v září přijde dlouho. Tak dej vědět až budeš mít čas, to víš, já mám už dceru dospělou, tak asi toho času mám víc. Měj se pa.

1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml